5.5 C
Vranje
četvrtak, 2 decembra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoNovi načelnici u vranjskom Zdravstvenom centru

Novi načelnici u vranjskom Zdravstvenom centru

U vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do promena načelnika u tri službe. Direktorka dr Ljiljana Antić, kaže da je i ranije najavljivala da će se promene načelnika dešavati, jer se od onih koji su na čelu službi i odeljenja očekuje da pokažu veći stepen menadžmentskih sposobnosti. Do promena je došlo u službi Stomatologije u Domu zdravlja, zatim na Transfuziologiji i Hemodijalizi.

I lekari koji su bili načelnici i oni koji su postavljeni su vrsni stručnjaci. Smatram da je važno pružiti priliku i drugim lekarima da daju svoj doprinos unapređenju određenih službi – kaže dr Ljiljana Antić.

Novi načelnik vranjske Sttomatologije je dr Vladan Kostić, koji je zamenio  dr Jasminku Velinović. U službi Transfizije nova načelnica je Vesna Stojanović, koja je zamenila svog kolegu dr Dušana Jovanovića. U Službi za Hemodijalizu dosadašnji načelnik dr Miomir Antić podneo je ostavku pa će po odluci menadžmenta zameniti dr Slavče Stamenov.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener