25.4 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoNovogodišnja foto idila uz kompaniju Alfa Plam

Novogodišnja foto idila uz kompaniju Alfa Plam

Povodom predstojećih novogodišnjh praznika kompanija ,,Alfa Plam“ oragnizuje foto konkurs na zvaničnim profilima na Instagramu i Facebook-u, a one koji se pokažu kao najbolji i najkreativniji očekuju vredne nagrade.

Sve što treba da uradite jeste da postavite kreativnu fotografiju na Instagramu ili Facebook-u sa haštagom #AlfaPlamNovogodišnjaidila (priznaje se i #AlfaPlamNovodisnjaidila) i da tagujete jednu od zvaničnih strana kompanije Alfa Plam na Facebook-u @Alfa-PlamAD ili @alfa_plam_ad na Instagramu. Možete se fotografisati u Vašem domu ili u radnom prostoru gde se u prazničnom ambijentu vide proizvodi firme ,,Alfa Plam“ , ili ispred same firme sa novogodišnjom dekoracijom.

Konkurs će, kako najavljuju organizatori trajati tri nedelje, istovremeno i na Facebook-u i na Instagramu u periodu od 24.12.2021 do 14.01.2022 godine. Ono što je bitno jeste da
fotografije budu javno postavljene da bi bile vidljive ogranizatorima konkursa. Stručni žiri će odabrati pet najkreativnijh fotografija i njima slede vredne nagrade iz asortimana fabrike ,,Alfa Plam“ a to su:
1. Mesto – Ugradna rerna
2. Mesto – Ugradna ploča
3. Mesto –  Alfa-Mini elektrik
4. Mesto – Poklon paket kompanije Alfa-Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)
5. Mesto – Poklon paket kompanije Alfa-Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)
Kompanija ,,Alfa Plam“ će pobedničke fotografije objaviti 20. 01. 2022 godine na zvaničnim stranama firme Alfa Plam na Facebook-u i Instagramu.

Andrea Dimić

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci