13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoOtvoreni dan u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“

Otvoreni dan u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“

U petak, 23. novembra sa početkom u 12 časova u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“, biće organizovano tradicionalno  druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa civilima u akciji „Otvoreni dan“.

Cilj ovih susreta je stalni kontakt sa osnovcima, srednjoškolcima i građanima i upoznavanje sa tehnikom i vojnicima kasarne u kojoj žive i rade pripadnici 4. brigade Kopnene vojske koji nastavljaju tradicije Prvog pešadijskog puka knjaza Miloša Velikog srpske vojske i 78. motorizovane brigade Vojske Srbije.

Vranjanci i građani Pčinjskog okruga, a posebno deca i učenici osnovci i srednjoškolci imaće priliku da uživaju u odličnoj organizaciji rada i vojnim veštinama .

Svake godine kasarnu „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ poseti oko 3.000 ljudi iz celog Pčinjskog okruga, a do sada je u okviru ovih akcija kasarnu posetilo oko 50 000 ljudi.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...