2.1 C
Vranje
subota, 4 decembra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoPenzioneri sa juga mogu preuzeti svoje penzionerske kartice

Penzioneri sa juga mogu preuzeti svoje penzionerske kartice

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je da penzioneri iz Vranja i ostalih opština Pčinjskog okruga mogu počev od 30. jula da preuzimaju svoje penzionerske kartice.

Penzioneri sa prebivalištem u Vranju preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali PIO fonda, Trg Republike 3, dok će penzioneri u Vladičinom Hanu, Trgovišu, Preševu i Bosilegradu moći da podignu kartice u ispostavama u svojim opštinama.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uklјučeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelјi, staratelјi i hranitelјi prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Podela kartica u Vranju i svim opštinama osim Bosilegrada vršiće se svakog radnog dana od 8 do 15 časova, počev od 30. jula. Dok će penzioneri sa teritorije Bosilegrada svoje penzionerske kartice moći da preuzmu od 20. avgusta, takođe svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener