NaslovnaVestiDruštvoPolicajka Radojka iz Surdulice je super žena

Policajka Radojka iz Surdulice je super žena

Radojka Markov iz Surdulice s punim pravom nosi epitet super žene ne samo u rodnoj Surdulici, već i na jugu Srbije. Ova žena je prvenstveno majka troje dece. Odgaja dve kćeri  od kojih starija ima 17 godina, a mlađa 15, kao i  o desetogodišnjem sinu.

Foto: MUP Srbija

Radojka je zaposlena u Policijskoj stanici Surdulica. U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od 2002. godine, najpre kao saobraćajni policajac, potom na upravnim poslovima, a od 2019. godine obavlјa poslove policajca u zajednici. Ono što krasi ovu ženu u uniformi, pored profesionalnosti, odgovornosti i spretnosti na poslu, kao i pozitivnog odnosa sa kolegama, starešinama i građanima, nesumlјivo je trostruko majčinstvo.

Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka – objavljeno je na Facebook profilu inistarstva unutrašnjih poslova, gde u susret 8. martu predstavljaju uspešne koleginice.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da je Radojka  aktivna, vešta, sposobna i odgovorna na svim polјima. Deca je obožavaju, kolege poštuju, a suprug podržava.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...

Nije teško biti čovek, majku mu