6.2 C
Vranje
utorak, 26 oktobra, 2021
NaslovnaDruštvoPOMOĆ NAŠOJ DECIKolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Kolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Zaposleni u vranjskom Centru za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite prvi su kolektiv koji se priključio akciji naše medijske kuće „Pomoć našoj deci“ i uplatili novac na namenski račun grada Vranja za lečenje dece i omladine obolelele od maligniteta ili drugih retkih bolesti.

Mi zaposleni u ustanovi socijalne zaštite znamo i često smo bili svedoci problema koji se stvaraju kada bolest zakuca na vrata. Ovo je simboličan gest. U trenutku smo se dogovorili i uplatili ko je koliko imao novaca kod sebe, jer želimo da budemo i primer drugim kolektivima u gradu – poruččuju zaposleni u Centru.

Direktorka ove ustanove Ivana Tasić kaže da zaposleni u ovom kolektivu ličnim i kolektivnim angažovanjima pomažu sve humane akcije u gradu, jer im je drago kada se njihovi korisnici obraduju kada humani ljudi posete njihov kolektiv. Ona poziva i ostala preduzeća i ustanove u gradu da umesto jedne kafe uplate novac na namenski račun grada, jer nečije malo nekome puno znači.

Podsećamo da je na apel naše redakcije, najpre odgovorila škola fudbala „Prestiž“.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...