28.2 C
Vranje
četvrtak, 11 avgusta, 2022
NaslovnaDruštvoPOMOĆ NAŠOJ DECIKolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Kolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Zaposleni u vranjskom Centru za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite prvi su kolektiv koji se priključio akciji naše medijske kuće „Pomoć našoj deci“ i uplatili novac na namenski račun grada Vranja za lečenje dece i omladine obolelele od maligniteta ili drugih retkih bolesti.

Mi zaposleni u ustanovi socijalne zaštite znamo i često smo bili svedoci problema koji se stvaraju kada bolest zakuca na vrata. Ovo je simboličan gest. U trenutku smo se dogovorili i uplatili ko je koliko imao novaca kod sebe, jer želimo da budemo i primer drugim kolektivima u gradu – poruččuju zaposleni u Centru.

Direktorka ove ustanove Ivana Tasić kaže da zaposleni u ovom kolektivu ličnim i kolektivnim angažovanjima pomažu sve humane akcije u gradu, jer im je drago kada se njihovi korisnici obraduju kada humani ljudi posete njihov kolektiv. Ona poziva i ostala preduzeća i ustanove u gradu da umesto jedne kafe uplate novac na namenski račun grada, jer nečije malo nekome puno znači.

Podsećamo da je na apel naše redakcije, najpre odgovorila škola fudbala „Prestiž“.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

UMETNIČKA RADIONICA “DEJANOVIĆ”:Prsa u prsa sa svojom umetnošću

Umetnička radionica “Dejanović” je porodična galerija osnovana 2005. godine. U njoj radove izlažu i prodaju porodica umetnika, Jovica, Nataša i Dragan. Otac Jovica Dejanović...

Umesto reke teče kanalizacija

Počelo gašenje požara iz vazduha