Naslovna Društvo POMOĆ NAŠOJ DECI Kolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Kolektiv za primer: Mi znamo kako je kad bolest zakuca na vrata

Zaposleni u vranjskom Centru za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite prvi su kolektiv koji se priključio akciji naše medijske kuće „Pomoć našoj deci“ i uplatili novac na namenski račun grada Vranja za lečenje dece i omladine obolelele od maligniteta ili drugih retkih bolesti.

Mi zaposleni u ustanovi socijalne zaštite znamo i često smo bili svedoci problema koji se stvaraju kada bolest zakuca na vrata. Ovo je simboličan gest. U trenutku smo se dogovorili i uplatili ko je koliko imao novaca kod sebe, jer želimo da budemo i primer drugim kolektivima u gradu – poruččuju zaposleni u Centru.

Direktorka ove ustanove Ivana Tasić kaže da zaposleni u ovom kolektivu ličnim i kolektivnim angažovanjima pomažu sve humane akcije u gradu, jer im je drago kada se njihovi korisnici obraduju kada humani ljudi posete njihov kolektiv. Ona poziva i ostala preduzeća i ustanove u gradu da umesto jedne kafe uplate novac na namenski račun grada, jer nečije malo nekome puno znači.

Podsećamo da je na apel naše redakcije, najpre odgovorila škola fudbala „Prestiž“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović