20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPoznata imena dobitnika nagrade "Sveti Sava"

Poznata imena dobitnika nagrade „Sveti Sava“

Organizacioni odbor tradicionalne manifestacije „Svetosavska nedelja 2019“, doneo je odluku o ovogodišnjim laureatima priznanja „Sveti Sava“.

Nagrada za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2018. godinu pripala je Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“, za najboljeg vaspitača proglašena je Slavica Stanojković iz vrtića „Neven“, a za najboljeg profesora razredne nastave Violeta Mladenović, iz OŠ „Svetozar Marković“. Nagrada za najboljeg veroučitelja – katihetu pripala je Radmili Petrović Cvetković iz OŠ ,,Kralj Petar I oslobodilac“ iz Korbevca, za najboljeg profesora predmetne nastave Stefani Stevanović, profesorki matematike u Medicinskoj školi „Dr Izabel Emsli Haton“.

Među dobitnicima su i učenica OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Danica Milosavljević, koja je ponela titulu najbolje, zatim učenica Ekonomsko-trgovinske škole Branislava Stanković, a za najbolju studentkinu proglašena je Bojana Stanković, sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Nagrade dobitnicima će biti uručene na svečanosti koja će biti upriličena 27. januara.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači