3.2 C
Vranje
nedelja, 27 novembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPoznata imena dobitnika nagrade "Sveti Sava"

Poznata imena dobitnika nagrade „Sveti Sava“

Organizacioni odbor tradicionalne manifestacije „Svetosavska nedelja 2019“, doneo je odluku o ovogodišnjim laureatima priznanja „Sveti Sava“.

Nagrada za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2018. godinu pripala je Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“, za najboljeg vaspitača proglašena je Slavica Stanojković iz vrtića „Neven“, a za najboljeg profesora razredne nastave Violeta Mladenović, iz OŠ „Svetozar Marković“. Nagrada za najboljeg veroučitelja – katihetu pripala je Radmili Petrović Cvetković iz OŠ ,,Kralj Petar I oslobodilac“ iz Korbevca, za najboljeg profesora predmetne nastave Stefani Stevanović, profesorki matematike u Medicinskoj školi „Dr Izabel Emsli Haton“.

Među dobitnicima su i učenica OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Danica Milosavljević, koja je ponela titulu najbolje, zatim učenica Ekonomsko-trgovinske škole Branislava Stanković, a za najbolju studentkinu proglašena je Bojana Stanković, sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Nagrade dobitnicima će biti uručene na svečanosti koja će biti upriličena 27. januara.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga