15.4 C
Vranje
sreda, 28 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPrednovogodišnje druženje u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite

Prednovogodišnje druženje u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite

U dvorištu Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite organizovana je akcija prednovogodišnjeg druženja namenjena korisnicima usluga ove ustanove, sa ciljem da uprkos pandemiji koja je ograničila njihove izlaske, ali i okupljanja, ipak osete prazničnu atmosferu i podršku zajednice u kojoj žive.

Cilj današnjeg okupljanja je da ulepšamo predstojeće novogodišnje i božićne praznike, pre svega, odraslim i starim licima smeštenim u prihvatilištu i deci  u dnevnom boravku centra. Na ovaj način želimo da pošaljemo jednu lepu poruku o tome, koliko je važno da brinemo o onima kojima će porodična podrška izostati u vreme praznika. Lično sam srećna i zahvalna bzbog brojnih donatora koji su se odazvali našem pozivu, preduzećima, organizacijama i pojedincima –  rekla je direktorka Centra Ivana Tasić.

Darove su za korisnike centra pripremili IOM, UNHCR, Merkator, Rotary klub iz Vranja, škola fudbala „Prestiž“ i brojni pojedinci. Žene okupljene oko Ženskog solidarnog fronta potrudile su se za bogatu trpezu, a svojim prisustvom skup su uveličali predstavnici Grada Vranja, Vojske Srbije, Zdravstvenog centra i brojni gosti.

Foto: Andrea Dimić

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju