9.3 C
Vranje
subota, 16 oktobra, 2021
NaslovnaDruštvoPriča (o) ženiUmetnici iz Vranja još jednom pokazali neverovatnu humanost

Umetnici iz Vranja još jednom pokazali neverovatnu humanost

Umetnici iz Vranja i oni koji potiču iz ovog grada još jednom su pokazali neverovatnu humanost donirajući nesebično svoja dela na prodaju za potrebe humanitarnog bala koji Ženski solidarni front organizuje u cilju prikupljanje sredstava za decu koja su u periodu pandemije ostala bez jednog ili oba roditelja.

Već 17 platna je spremno za prodaju, a kako organizatori najavljuju najmanje još desetak umetnika najavilo je svoje radove.

Slike su do sada donirali Dragan Stojanović – Šutil koji je u ovu namenu izdvojio čak četiri platna, zatim članovi porodice Dejanović, Jovica, Nataša i Dragan. Među prvima svoja dela izdvojile su Vesna Marinković Stanković, Slađana Nedeljković i Gorana Lazarević. Među umetnicima koji su darovali svoje radove su Nikola Stojanović Ston i Jasmina Stojanović i Slađana Arizanović. Pored poznatih umetničkih imena nesebično učešće u akciji uzeli su i mladi umetnici Jovana Mitrović i Dušan Jovičić.

Na prodaji je i pobednička fotografija sa prošlogodišnjeg konkursa Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost Anite Janković, a svoju donaciju u vidu umetničkih fotografija najavila je i Marija Trajković.

Podsećamo da će veliki Humanitarni bal na otvorenom biti održan 20. avgusta u Gradskom parku.

Buy Me A Coffee

Popularno

„Hronika jedne nostalgije“ nova knjiga Branke Marković

Iz štampe je juče izašla nova knjiga proze Vranjanke Branke Marković, pod nazivom "Hronika jedne nostalgije". Knjiga priča koje je spisateljica posvetila Vranju i Vranjancima,...

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Izdaje se lokal u Vranju

Za „ČUDA“ nikad nije kasno