NaslovnaDruštvoPriča (o) ženiUmetnici iz Vranja još jednom pokazali neverovatnu humanost

Umetnici iz Vranja još jednom pokazali neverovatnu humanost

Umetnici iz Vranja i oni koji potiču iz ovog grada još jednom su pokazali neverovatnu humanost donirajući nesebično svoja dela na prodaju za potrebe humanitarnog bala koji Ženski solidarni front organizuje u cilju prikupljanje sredstava za decu koja su u periodu pandemije ostala bez jednog ili oba roditelja.

Već 17 platna je spremno za prodaju, a kako organizatori najavljuju najmanje još desetak umetnika najavilo je svoje radove.

Slike su do sada donirali Dragan Stojanović – Šutil koji je u ovu namenu izdvojio čak četiri platna, zatim članovi porodice Dejanović, Jovica, Nataša i Dragan. Među prvima svoja dela izdvojile su Vesna Marinković Stanković, Slađana Nedeljković i Gorana Lazarević. Među umetnicima koji su darovali svoje radove su Nikola Stojanović Ston i Jasmina Stojanović i Slađana Arizanović. Pored poznatih umetničkih imena nesebično učešće u akciji uzeli su i mladi umetnici Jovana Mitrović i Dušan Jovičić.

Na prodaji je i pobednička fotografija sa prošlogodišnjeg konkursa Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost Anite Janković, a svoju donaciju u vidu umetničkih fotografija najavila je i Marija Trajković.

Podsećamo da će veliki Humanitarni bal na otvorenom biti održan 20. avgusta u Gradskom parku.

Buy Me A Coffee

Popularno

SMENE NA ORL: Dr Mladen Kostić umesto dr Marije Stefanović

Dr Mladen Kostić, specijalista otorinolaringologije, novi je načelnik na ovom odeljenju vranjske Bolnice potvrđeno je VOM-u. On je zamenio dr Mariju Stefanović, nakon brojnih primedbi...
Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju