NaslovnaVestiDruštvoPrijem za Milicu Dimitrijević, "Najženu 21. veka"

Prijem za Milicu Dimitrijević, „Najženu 21. veka“

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković organizovao je prijem za Milicu Dimitrijević, direktorku firme „Hanibal“ u Vranju, dobitnicu prestižne nagrade „Najžena 21. veka“.

Sa ponosom sam primio vest da je prestižna nagrada „Najžena 21. veka“, potpuno zasluženo, stigla u Vaše ruke. Ona je još jedan dokaz Vaših uspešnih menadžerskih dostignuća i kruna poslovanja firme “Hanibal” na čijem ste čelu. Hvala Vam i na tome što na najbolji način reprezentujete svoj grad i državu, a mi ćemo, kao lokalna samouprava, učiniti sve da Vam pomognemo kako biste unapredili svoje poslovanje – rekao je Milenković.

Milica Dimitrijević se zahvalila na prijemu i dodala da je ovo nagrada udruženja preduzetnika, a da je nominacija stigla od strane žena preduzetnica. Ona je dodala da je priznanje kruna dosadašnjeg, tridesetogodišnjeg rada preduzeća “Hanibal”, ali je pre svega i potvrda timskog rada firme koja je 1989. počela kao radionica, a potom 1995. godine postala i prva porodična fabrika u Industrijskoj zoni u Bunuševcu.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu