10.4 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoPrijem za Milicu Dimitrijević, "Najženu 21. veka"

Prijem za Milicu Dimitrijević, „Najženu 21. veka“

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković organizovao je prijem za Milicu Dimitrijević, direktorku firme „Hanibal“ u Vranju, dobitnicu prestižne nagrade „Najžena 21. veka“.

Sa ponosom sam primio vest da je prestižna nagrada „Najžena 21. veka“, potpuno zasluženo, stigla u Vaše ruke. Ona je još jedan dokaz Vaših uspešnih menadžerskih dostignuća i kruna poslovanja firme “Hanibal” na čijem ste čelu. Hvala Vam i na tome što na najbolji način reprezentujete svoj grad i državu, a mi ćemo, kao lokalna samouprava, učiniti sve da Vam pomognemo kako biste unapredili svoje poslovanje – rekao je Milenković.

Milica Dimitrijević se zahvalila na prijemu i dodala da je ovo nagrada udruženja preduzetnika, a da je nominacija stigla od strane žena preduzetnica. Ona je dodala da je priznanje kruna dosadašnjeg, tridesetogodišnjeg rada preduzeća “Hanibal”, ali je pre svega i potvrda timskog rada firme koja je 1989. počela kao radionica, a potom 1995. godine postala i prva porodična fabrika u Industrijskoj zoni u Bunuševcu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...