NaslovnaVestiDruštvoRebrača u neformalnoj poseti vranjskoj vinariji i destileriji

Rebrača u neformalnoj poseti vranjskoj vinariji i destileriji

Željko Rebrača, srpski i jugoslovenski košarkaš, koji je u svojoj bogatoj sportskoj karijeri bio jedan od najboljih evropskih centara, boravio je u Vranju, kako se priča zbog neformalnih razmena poslovnih ideja, pa je posetio vinariju „Aleksić“ u Vranju i destileriju „Mitić“ u Ristovcu.

Njegovi domaćini, kažu da je reč o skoro nenajavljenom susretu poslovnih ljudi i uobičajenoj razmeni  biznis informacija. Iako se po gradu priča da je ova poseta samo prvi korak u uspostavljanju čvršće poslovne saradnje dve uspešne i perspektivne privatne firme iz Vranja sa osnivačem prve u Srbiji košarkaške „Akademije Rebrača“., oni nisu želeli da komentarišu poštujući želju svog gosta.

Rebrača je sa prijateljima obišao proizvodne kapacitete Vinarije „Aleksić“ i Destilerije „Mitić“, gde se do detalja upoznao sa tehnologijom proizvodnje nekoliko odličnih vrsta vina i rakije „Zlatna lula“.

Tokom posete domaćini su goste upoznali sa Manastirom Sveti Prohor Pčinjski, a bilo je vremena i za degustaciju različitih vranjskih specijaliteta.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...