16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoRekonstrukcija vrtića "Dečja radost" se privodi kraju

Rekonstrukcija vrtića „Dečja radost“ se privodi kraju

Radovi na rekonstrukciji vrtića” Dečja radost”  koji su počeli 13. decembra prošle godine, prema najavama iz lokalne samouprave trebalo bi da budu završeni uskoro. Tako da će mališani iz ovog vrtića moći da se nakon boravka u drugim vrtiićima  vrate u matični vrtić.

Prema rečima  zamenice gradonačelnika grada Vranja Zorice Jović, krajnji rok za izvođenje ugovorenih radova koji traju 120 dana je krajem marta meseca i očekuje se da će rok biti ispoštovan.

Jedino sanacija unutrašnjih radova koji proiziđu nakon završenih ugovorenih radova možda može dovesti do probijanja roka. Ono što je bitno jeste da se radovi privode kraju, kotlarnica je završena, stolarija je postavljena i za sada sve ide po planu i programu – kaže Jović za VOM.

U rekonstrukciju vrtića „Dečja radost“ kaže Jovićeva uloženo je oko 31. 700. 000 dinara od toga 19. 870. 590 dinara finansira se iz bužeta Ministarstva rudarstva i energetike za podsticanje energetske efikasnosti i 11.867.000 dinara iz bužeta grada Vranja. Izvođač radova je firma „Jugelektro“

Početak radova na rekonstrukciji vrtića, izazvao je međžu roditeljima brojna negdovanja, jer je bilo nužno seliti mališane u druge vrtiće.

Postignut dogovor na relaciji gradonačelnik – roditelji iz vrtića „Dečja radost“

Taj problem je prevaziđen nakon sastanka sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, a za decu koja su preseljena u druge vrtiće grad je obezbedio i prevoz.

Rešen i problem prevoza dece iz vrtića „Dečja radost“

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču