25.4 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoŠansa za mlade sa juga Srbije da preko leta uče i usavrše...

Šansa za mlade sa juga Srbije da preko leta uče i usavrše engleski

Mladi iz Vranja i Lebana ovog leta imaju priliku da tople dane iskoriste za usavršavanje svog znanja engleskog, tako što će potpuno besplatno pohađati časove koje su za njih organizovale Građanske inicijative, u saradnji sa rukovodstvima ovih mesta i mladim nastavnicama engleskog sa juga Srbije.
Pod sloganom „Leto je vreme za jezike – Let’s speak english!“, časovi će se bazirati na konverzaciji i učenje jezičkih pravila kroz zabavu, slušanje pesama, gledanje filmova, komentarisanje aktuelnih tema i onih koje polaznici odaberu kao interesantne i njima bliske.
Nema klasičnih udžbenika, razgovor će biti glavna tema svakog časa, sa ciljem da svaki od
polaznika oslobodi i unapredi znanje engleskog i progovori ga na što višem nivou.
Časovi će se održavati uživo, dva puta nedeljno u dve grupe, a iz Građanskih inicijativa obećavaju da će polaznicima ostati u sećanju kao jedan od najzabavnijih letnjih raspusta. Prijave traju do 25. juna, a svi zainteresovani od 16 do 30 godina mogu da se prijave putem linka.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci