11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoŠansa za mlade sa juga Srbije da preko leta uče i usavrše...

Šansa za mlade sa juga Srbije da preko leta uče i usavrše engleski

Mladi iz Vranja i Lebana ovog leta imaju priliku da tople dane iskoriste za usavršavanje svog znanja engleskog, tako što će potpuno besplatno pohađati časove koje su za njih organizovale Građanske inicijative, u saradnji sa rukovodstvima ovih mesta i mladim nastavnicama engleskog sa juga Srbije.
Pod sloganom „Leto je vreme za jezike – Let’s speak english!“, časovi će se bazirati na konverzaciji i učenje jezičkih pravila kroz zabavu, slušanje pesama, gledanje filmova, komentarisanje aktuelnih tema i onih koje polaznici odaberu kao interesantne i njima bliske.
Nema klasičnih udžbenika, razgovor će biti glavna tema svakog časa, sa ciljem da svaki od
polaznika oslobodi i unapredi znanje engleskog i progovori ga na što višem nivou.
Časovi će se održavati uživo, dva puta nedeljno u dve grupe, a iz Građanskih inicijativa obećavaju da će polaznicima ostati u sećanju kao jedan od najzabavnijih letnjih raspusta. Prijave traju do 25. juna, a svi zainteresovani od 16 do 30 godina mogu da se prijave putem linka.

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju

Od 1. novembra građanima još po 30 evra pomoći