Naslovna Vesti Društvo Svečano otvoren ritejl park

Svečano otvoren ritejl park

Vranje je danas dobilo prvi ozbiljan tržni centar. Simboličnim uručenjem ključa gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću svečano je otvoren ritejl park ,,Zona“. Ključeve je uručio predstavnik investitora, Kompanije „Immobalcan“, Martin Pacovski. On se zahvalio lokalnoj samoupravi i izvođaču radova na odličnoj saradnji.

Verujem da će naši potrošači i građani Vranja voleti ovo mesto i da će to biti ubuduće njihovo mesto okupljanja – rekao je Pacovski.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković se zahvalio predstavniku invastitora naglasivši da su ovaj ključ Vranjanci dugo čekali i izrazio zadovoljstvo što su građani Vranja dobili savremen trgovinski centar.

Ovo će zaista biti zona okupljanja, ali i zona dobre kupovine i razvoja, jer pored direktnih sredstava koje smo dobili u budžet procena je da će Grad od poreza na imovinu godišnje prihodovati 3,5 miliona dinara. Takođe, važno je da je ovde zaposleno 200 do 250 uglavnom mladih ljudi. Verujem da će ovaj trgovinski centar doprineti razvoju tranzitnog turizma, ali i mnogih drugih uslužnih delatnosti’’, istakao je gradonačelnik Milenković.

On se zahvalio investitoru, češkoj Кompaniji „Imobalkan’’, jer se pokazao kao ozbiljan i odgovoran partner i saopštio da će nova ulica, pored tržnog centra, dobiti naziv po Pragu, glavnom gradu Češke.

Svoja predstavništva u objektu, koji se prostire na 8 i po hiljada kvadrata, imaće New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Deichmann, Feedback.  Za otvaranje  ritejl parka ,,Zona’’ organizatori su Vranjancima poklonili veličanstven vatromet.

Buy Me A Coffee

Must Read

Počinje vakcinacija u seoskim sredinama

Vakcinacija u seoskim sredinama počeće u sredu, prema planu vakcinacije, koji je danas napravljen Kriznom štabu. Kako je rekao član gradskog veća dr Aleksandar Stajić...

Požar u Cerskoj ulici u Vranju

Pet saobraćajnih nezgoda tokom vikenda