11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoU Domu zdravlja Magnet MD od danas snimanje na magnetnoj Rezonanci jačine...

U Domu zdravlja Magnet MD od danas snimanje na magnetnoj Rezonanci jačine 1.5 Tesle

Dom Zdravlja Magnet MD Vranje od danas je počeo da pruža uslugu snimanja na Magnetnoj Rezonanci jačine 1.5 Tesle. Instalacijom ovog aparata moderne generacije, ova zdravstvena ustanova  je u mogućnosti da prva u Pčinjskom okrugu, pruži još precizniju i napredniju dijagnostiku svojim korisnicima i time pomogne na putu njihovog izlečenja.
Magnetna Rezonanca omogućila je i proširenje palete usluga, te pored standardnih MR snimanja koja su rađena do sada, od danas se vrši i specijalizovano MR snimanje dojke, tankog creva, i srca.
Kao i od samog početka, zelja naše ustanove je da uvedemo novine u medicini i time omogućimo našim voljenim sugradjanima, a i celom okrugu, pristup naprednoj dijagnostici koja je u rangu sa svetskim medicinskim standardima. Zbog toga se želimo izviniti što smo imali zastoj u radu prethodnih dana zbog deinstalacije starog i instalacije novog aparata, i što su nasi korisnici bili na čekanju. Od danas nastavljamo sa radom po ustaljenom režimu i hvala vam puno što ste imali strpljenja za nas – saopštili su iz ove ustanove.
Za zakazivanje snimanja će se vršiti na brojeve telefona 017-411-611 i 066-411-611.

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju

Od 1. novembra građanima još po 30 evra pomoći