26.1 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoU "Maštolendu" obeležen Sveti Stilijan zaštitnik dece

U „Maštolendu“ obeležen Sveti Stilijan zaštitnik dece

Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa telesnim invaliditetom i intelektualnim poteskoćama „Maštolend“, koji radi pri Centru za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite proslavio je danas slavu Sveti Stilijan – zastitnik dece.

Uprkos pandemiji deca „Mastolenda“ i zaposleni nisu želeli da prekinu tradiciju pa i danas nije izostala molitva za sve. Kolač i pšenica su osveštani, a zaštitniku „Maštolenda“ i njegovih korisnik Sveti Stilijanu upućena je molitva za zdravlje svih u ovim teškim vremenima. – kaže Ivana Tasić direktorka Centra.

Ona napominje da su deca već navikla i da njima i zaposlenima znači da u uslovno rečeno u svojoj „drugoj kući“ obeleže slavu svog zaštitnika.

I ove godine nije izstala podrška prijatelja Centra, pa je tako javni izvršitelj Stanko Filipović sda već tradicionalno i ove godine obezbedio osveženje za mališane i zaposlene.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci