0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoU Prihvatilištu obeležen Međunarodni dan starih

U Prihvatilištu obeležen Međunarodni dan starih

Povodom međunarodnog dana starih, koji se obeležava svakog 1. oktobra  u Prihvatilistu za odrasla i stara lica u Vranju  održana je radionica pod nazivom „Lista želja“. Cilj ove radionice  bio je pruzanje psihosocijalne podrške u uslovima povećanih mera predostrožnosti u vezi sa virusom Covid 19.

Ograničeno kretanje, kao i izolovani način zivota u uslovima pandemije uticalo je na emocionalno funkcionisanje naših korisnika, a kroz radionicu i druženje sa zaposlenima želeli smo da na neki našin ispolje svoja osećanja, strah i zelje – kaže Ivana Tasić direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite.

Zaposleni u Prihvatilištu su danas želeli d apošalju poruku da život starih lica starih treba da bude bolji u kvalitetniji i zbog toga svi treba da budemo odgovorniji. Oni su se danas družili sa starim licima i priredili im malo druženje kako bi simbolično obeležili njihov dan.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika