NaslovnaVestiDruštvoU Prihvatilištu obeležen Međunarodni dan starih

U Prihvatilištu obeležen Međunarodni dan starih

Povodom međunarodnog dana starih, koji se obeležava svakog 1. oktobra  u Prihvatilistu za odrasla i stara lica u Vranju  održana je radionica pod nazivom „Lista želja“. Cilj ove radionice  bio je pruzanje psihosocijalne podrške u uslovima povećanih mera predostrožnosti u vezi sa virusom Covid 19.

Ograničeno kretanje, kao i izolovani način zivota u uslovima pandemije uticalo je na emocionalno funkcionisanje naših korisnika, a kroz radionicu i druženje sa zaposlenima želeli smo da na neki našin ispolje svoja osećanja, strah i zelje – kaže Ivana Tasić direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite.

Zaposleni u Prihvatilištu su danas želeli d apošalju poruku da život starih lica starih treba da bude bolji u kvalitetniji i zbog toga svi treba da budemo odgovorniji. Oni su se danas družili sa starim licima i priredili im malo druženje kako bi simbolično obeležili njihov dan.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način

Na fasadi kuće u kojoj žive Romi osvanuo kukasti krst