9.3 C
Vranje
subota, 16 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoZatvoren konkurs za novinarska priznanja "Slađana Veljković"

Zatvoren konkurs za novinarska priznanja „Slađana Veljković“

Konkurs za novinarska priznanja „Slađana Veljković“ zatvoren je 15. juna u ponoć, saopštio je Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost. Nakon obavljene selekcije radova koji ispunjavaju uslove konkursa saopšteno je da se ove godine konkurenciji našlo 18 autora, koji su se na konkurs javili sa 31 radom.

U kategoriji reportaža stiglo je 16 radova, u kategoriji novinasrki poduhvat 22, dok se za kategoriju najbolji uređivački rad u lokalnim medijima prijavilo troje urednika.

Ove godine na konkurs su pristigle, novinske, televizijske, radio i internet forme. Zanimljivo je da su se u konkureciji pored novinara redakcija iz Srbije našli i novinari iz Severne Makedonije.

Ove godine odluku o dobitnicima doneće stručni žiri na čelu sa Momčilom Popovićem, šefom DESK -a Večernjih novosti iz Beograda. U žiriju je i Ljubica Zdravković – Džonov urednica RTV Vranje iz Vranja kao i Ljiljana Stojanović urednica Regionalne agencije Jugpress.

Nagrada će biti dodeljena 8. jula na dan smrti Slađane Veljković.

Buy Me A Coffee

Popularno

„Hronika jedne nostalgije“ nova knjiga Branke Marković

Iz štampe je juče izašla nova knjiga proze Vranjanke Branke Marković, pod nazivom "Hronika jedne nostalgije". Knjiga priča koje je spisateljica posvetila Vranju i Vranjancima,...

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Izdaje se lokal u Vranju

Za „ČUDA“ nikad nije kasno