NaslovnaVestiDruštvoZatvoren konkurs za novinarska priznanja "Slađana Veljković"

Zatvoren konkurs za novinarska priznanja „Slađana Veljković“

Konkurs za novinarska priznanja „Slađana Veljković“ zatvoren je 15. juna u ponoć, saopštio je Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost. Nakon obavljene selekcije radova koji ispunjavaju uslove konkursa saopšteno je da se ove godine konkurenciji našlo 18 autora, koji su se na konkurs javili sa 31 radom.

U kategoriji reportaža stiglo je 16 radova, u kategoriji novinasrki poduhvat 22, dok se za kategoriju najbolji uređivački rad u lokalnim medijima prijavilo troje urednika.

Ove godine na konkurs su pristigle, novinske, televizijske, radio i internet forme. Zanimljivo je da su se u konkureciji pored novinara redakcija iz Srbije našli i novinari iz Severne Makedonije.

Ove godine odluku o dobitnicima doneće stručni žiri na čelu sa Momčilom Popovićem, šefom DESK -a Večernjih novosti iz Beograda. U žiriju je i Ljubica Zdravković – Džonov urednica RTV Vranje iz Vranja kao i Ljiljana Stojanović urednica Regionalne agencije Jugpress.

Nagrada će biti dodeljena 8. jula na dan smrti Slađane Veljković.

Buy Me A Coffee

Popularno

ANA BRNABIĆ: Geox ima ogromne probleme, ali nemam konkretnu informaciju da...

Premijerka Ana Brnabić na kraju svoje dvodnevne posete Pčinjskom okrugu odgovarajući na pitanje novinara našeg portala dotakla se i teme Geoxa, ali ne dajući...

Noćno kupanje na bazenu „Jumka“

Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju

Novi investitor umesto Geoxa ili pogon Teklasa?