18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaAnđela S. koja je bila za volanom automobila koji je sleteo u...

Anđela S. koja je bila za volanom automobila koji je sleteo u Južnu Moravu negirala je krivično delo

Anđela S. je bila za volanom automobila koji je sleteo u Južnu Moravu negirala je krivično delo na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

U saopštenju iz Višeg javnog tužilaštva koje prenosimo u celini  navodi se da je predložen pritvor do 30 dana.

A.S. iz Predejana, kojoj se stavlјa na teret da je učinila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297. st. 2. u vezi čl. 289. st. 1. KZ. Naime, osumnjičenoj A.S. stavlјa se na teret da je 29.01.2022. godine, umišlјajno učinila krivično delo, jer je upravlјala vozilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlјa, pod uticajem alkohola, kao i da je upravlјala vozilom neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidlјivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama. Imajući u vidu da je nastupila smrt dva lica dok je jedna osoba lakše povređena, osumnjičenoj A.S. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.Osumnjičena je dala svoju odbranu u prisustvu svog branioca, nije priznala izvršenje krivičnog dela.Više javno tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Vranju predložilo određivanje pritvora do 30 dana. Očekuje se odluka sudije za prethodni postupak.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...