26.1 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaDvadesetdvogodišnji mladić napravio haos na Besnoj kobili

Dvadesetdvogodišnji mladić napravio haos na Besnoj kobili

U utorak oko 15 sati  A.F. (22) iz Gnjilana, napravio je haos na Besnoj kobili, kada je kako je jutros potvrđeno VOM-u u Osnovnom javnom tužilaštvu,  polomio više stakla na prozorima sa zadnje strane planinarskog doma Javne ustanove  „Turistička organizacija grada Vranja“.

Zatim je polomio stakla na službenom vozilu planinarskog doma „Lada niva“, te je potom došao do kuće gde je sa još osmoricom radnika na repetitoru privremeno stanovao, polomio sva stakla na prozorima i vratima i demolirao unutrašnjost kuće lomlјenjem i prevrtanjem većeg dela pokućanstva.

On je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i isti će biti priveden tužiocu radi saslušanja.

Prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju koje radi na predmetu, na slučaju se radi, uzete su izjave očevidaca i oštećenih, naloženo je izuzimanje video snimaka sigurnosnih kamera, ali i da se lice alkotestira.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci