NaslovnaVestiHronikaHuligani iz čista mira pretukli ženu u Vrtogošu

Huligani iz čista mira pretukli ženu u Vrtogošu

Jelenu Ivković (31) iz sela Gornji Vrtogoš pretukli su za sada nepoznati huligana kda se prošle subote vraćala kući iz druge smene.

Na početku razgovora Jelena napominje da te večeri u  njenoj ulici nije bilo uličnog svetla i ona je da bi se osećala sigurnije upalila blic na telefonu.

Samo što sam došla u blizini kuće osetila sam udarce na telu, napadači su kako sam primetila u trenutku izašli iz susednog komšijskog dvorišta. Od udaraca sam se bukvalno odvukla do kapije svoje kuće – započinje priču Jelena.

Ona kaže da se od stresa ne seća koliko je bilo napadača, misli da su bili trojica. Nosili su maske i kapulјače i udarali je nekim čvrstim predmtima.

Nisam znala šta me je snašlo. I dalјe posećujem lekara, juče sam bila na Hirurgiji imam povrede po glavi i nozi i neviđenu traumu. Ne znam kome sam mogla da se toliko zamerim – priča ova žena.

Ona na kraju kaže da dok policija ne reši slučaj, neće moći da nađe mir i da joj od povreda teže pada strah koji se uselio pod krovom porodišne kuće.

U vranjkoj Policijskoj upravi potvrđeno nam je da je slučaj policiji prijavio brat pretučene Jelene, te da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Miodrag Stojanović PR Osnovnog javnog tužilaštva potvrdio nam je da je podneta prijava protiv NN izvšioca krivičnog dela nanošenja lakših telesnih povreda i da seradi na utvrživanju svih detalјa i pronalasku počinioca.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način

Na fasadi kuće u kojoj žive Romi osvanuo kukasti krst