18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaINTEZIVAN RAD: Kamere usnimile jednu osobu kako pali automobile Dejana Manića

INTEZIVAN RAD: Kamere usnimile jednu osobu kako pali automobile Dejana Manića

Tužilaštvo u saradnji sa policijom intezivno radi na rasvetlјavanju palјevine automobila u dvorištu porodične kuće direktora Parking servisa Dejana Manića. Prema informacijama iz uOsnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, sigurnosne kamere usnimile su jednu osobu kako pali automobile.

Uvidom u video snimke izuzetih sa lica mesta vidi se jedno NN lice sa kapulјačom na glavi kako prilazi prvo vozilu marke „Audi“ i poliva ga zapalјivom tečnošću, nakon toga prilazi i vozilu marke „Mercedes“ koga takođe poliva zapalјivom tečnošću,a onda dejstvom otvorenog plamena izaziva požar na vozilima – kažu Tužilaštvu.

Radi rasvetlјavanja slučaja kojoji se podsećamo dogodio 28. januara kada su zapalјena četiri automobila u dvorištu porodične kuće Manića, u takovskoj ulici u Vranj , Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, u saradnji sa policijom preduzima brojne operativne radnje, pa su tako izdate naredbe o izuzimanju bioloških tragova sa lica mesta, zatim uzimanje bukalnog brisa, radi određivanje DNK profila i upoređivanje sa DNK profilima pronađenim na licu mesta kod tri osoba.

Naložen je i pretres stana stana i drugih prostorija sedam osoba kao i obezbeđivanje video snimaka sa obližnjih kuća.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...