10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaJoš jedno od suđenja Dejanu Nikoliću - Kantaru odloženo

Još jedno od suđenja Dejanu Nikoliću – Kantaru odloženo

Suđenje Dejanu Nikoliću Kantaru, koje je bilo zakazano za juče, u predmetu u kojem je oštećena M. V. nije održano zbog toga što okrivljeni Nikolić „nije mogao da  bude sproveden iz Okružnog zatvora u Beogradu“, u kojem se trenutno nalazi u pritvoru.

Podsećamo da je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju podnelo optužni predlog protiv Dejana Nikolića zbog postojanja osnovane sumnje da je „u periodu od 28.12.2020. godine do 28.03.2021. godine u Vranju, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem, ugrozio sigurnost oštećene V. M. iz Vranja, pretnjom da će napasti na njen život ili telo, na način što je sa mobilnog telefona … na mobilni telefon oštećene… uputio niz pretnji.

U optužnom predlogu nalazi se niz pretnji i tvrdnji o nasilju nad oštećenom M. V. i osporavanje od strane optuženog Dejana Nikolića.

U protekla tri meseca, Dejanu Nikoliću se sudi u sudu u Vranju zbog pretnji vlasnici i zaposlenima u OK radiju, zbog pretnji načelniku Policijske uprave Vranje, zbog pretnji bivšoj devojci M.V., a u međuvremenu je ponovio pretnje vlasnici i zaposlenima u OK radiju tokom suđenja, kao i stražaru u Centralnom zatvoru.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru