NaslovnaVestiHronikaLažna vest o nestalom sedamnaestogodišnjaku iz sela Vlase

Lažna vest o nestalom sedamnaestogodišnjaku iz sela Vlase

Informacija koja se pojavila juče na društvenim mrežama, da je nestao sedamnaestogodišnji mladić  Lazar Đorđević iz sela Vlase, te da se mole oni koji ga vide da slučaj prijave policiji je netačna i rezultat je po svemu sudeći poremećenih porodičnih odnosa.

Naime, ovu informaciju je objavila na društvenim mrežama ženska osoba, napisavši da mladić dva meseca nije viđen u selu Vlase i objavila njegovu fotografiju.

 

Sa druge strane policija se ovim povodom nije oglašavala, tako da nema informacije o prijavljenom slučaju.

Situaciju je delimično razjasnio predsednik mesne zajednice Vlase Goran Simonović koji je juče objavio da je vest lažna.

Kao predsednik Saveta mesne zajednice Vlase, obaveštavam vas da je dojava o nestanku dečaka Lazara Đorđevića lažna! Dečak se nalazi kod teteke u Vranju gde trenutno živi i školuje se. Informaciju mi je potvrdila njegova tetka u telefonskom razgovoru – napisao je Simonović.

Nepoznato je zašto je kako saznajemo Lazareva sestra objavila da je mladić nestao, baš u trenutku kada je javnost u ovom kraju bila prilično uznemirena jer je nakon potrage za mladićem Lazarom Ljubisavljevićem (19) on juče pronađen mrtav.

Pronađeno telo nestalog mladića kod škole u naselju Belo Polje

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...