NaslovnaVestiHronikaMarini zvanoj "smrt" Apelacioni sud umanjio kaznu zatvora

Marini zvanoj „smrt“ Apelacioni sud umanjio kaznu zatvora

Apelacioni sud u Nišu je u predmetu Višeg javnog tužilaštva u Vranju po krivici Marine Trajković zvane „Marina smrt“ iz sela Ćurkovica, opština Surdulica preinačio presudu Višeg suda u Vranju kojom je ista osuđena na kaznu zatvora u trajanju od pet godina zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, tako što je okrivljenoj izrekao manju kaznu i to kaznu zatvora u trajanju od 3 godine u koju se uračunava vreme provedeno u pritvoru, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Inače osuđenoj Marini Trajković stavlja se na teret da je dana 12.juna 2018. godine u Surdulici, u centru grada, pokušalla da liši života oštećenog Dejana Milenova iz sela Gornja Ljubata, opština Bosilegrad, tako što je nakon fizičkog obračuna između oštećenog i njenog brata prišla oštećenom i nožem mu zadala tri uboda u predelu grudnog koša i trbuha, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Buy Me A Coffee

Popularno

Još jedan lekar iz Vranja izgubio bitku sa koronavirusom

U nedelju 12. septembra  u Kovid bolnici u Kruševcu od posledica koronavirusa preminuo je dr Dragan Stevanović - Bone, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog...

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)