2.9 C
Vranje
petak, 2 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaMarini zvanoj "smrt" Apelacioni sud umanjio kaznu zatvora

Marini zvanoj „smrt“ Apelacioni sud umanjio kaznu zatvora

Apelacioni sud u Nišu je u predmetu Višeg javnog tužilaštva u Vranju po krivici Marine Trajković zvane „Marina smrt“ iz sela Ćurkovica, opština Surdulica preinačio presudu Višeg suda u Vranju kojom je ista osuđena na kaznu zatvora u trajanju od pet godina zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, tako što je okrivljenoj izrekao manju kaznu i to kaznu zatvora u trajanju od 3 godine u koju se uračunava vreme provedeno u pritvoru, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Inače osuđenoj Marini Trajković stavlja se na teret da je dana 12.juna 2018. godine u Surdulici, u centru grada, pokušalla da liši života oštećenog Dejana Milenova iz sela Gornja Ljubata, opština Bosilegrad, tako što je nakon fizičkog obračuna između oštećenog i njenog brata prišla oštećenom i nožem mu zadala tri uboda u predelu grudnog koša i trbuha, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga