Mladići iz Hana i Surdulice stradali kod Tivta

137

Mladići iz Surdulice i Vladičinog Hana, uzrasta 20 i 25 godina, nastradali su u  teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kukuljina, kod Tivta u Crnoj Gori, kada je kako javljaju tamošnji mediji  automobil „pežo 307“ srpskih registracija, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice – kružnog toka koju u tom mestu još od kraja prošle godine gradi opština Tivat.

Automobil, koji se navodno kretao velikom brzinom, udario je u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Dvadesetogodišnjak iz Vladičinog Hana podlegao je povredama na licu mesta, dok je drugi mladić iz Surdulice (25) sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru, ali je nažalost preminuo na putu do nje.

U opštinama Vladičin Han iSurdulica nastao je pravi muk. Meštani znaju o kojim mladićima je reč, a bolje upućeni tvrde da su oni otišli u Crnu Gpru po ranije zarađeni novac.