NaslovnaVestiHronikaNeobičan slučaj porodičnog nasilja u Trgovištu

Neobičan slučaj porodičnog nasilja u Trgovištu

U opštini Trgovište juče se desio neobičan slučaj porodičnog nasilja koji je završen tako što je nasilnica popila sirćetnu kiselinu, saznaje VOM.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno nam je da je u selu Donji Stajevac policiji prijavljeno da je žena čiji su inicijali K.S. nakon kraće rasprave sa suprugom najpre prosula šerpu sa hranom, onda ga rukama odgurnula u predelu tela, a zatim nogom udarila  ulazna vrata od kuće.Prema prijavljenoj K.S. izrečene su obe hitne mere zaštite od nasilja u porodici i biće dostavljen izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu kaže – Miodrag Stojanović PR OJT u Vranju.

Iako iz Tužilaštva ne potvrđuju, suprug je naveo da je ona oštetila i porodični automobil. Istog dana u večernjim satima, policija dobija još jedan poziv ovoga puta od njenog brata koji je prijavio je da njegova sestra popila veću količinu sirćetne kiseline i da se nalazi u školi u mestu Stajevac. Policija je zatiče u nastavničkoj kancelariji kako sedi za stolom i deluje pospano, ali je uspela da ispriča policiji da je zbog porodičnih problema uzela sirćetnu kiselinu i popila oko pola litre i da zbog toga oseća jaku glavobolju i mučninu. Žena je medicinski zbrinuta i puštena na kućno lečenje.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu