-2.5 C
Vranje
ponedeljak, 17 januara, 2022
NaslovnaVestiHronikaNerešiva enigma dvostrukog ubistva u Vranjskoj Banji

Nerešiva enigma dvostrukog ubistva u Vranjskoj Banji

Dvostruko ubistvo  Slavolјuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselјu Ćosiki u Vranjskoj Banji  već godinu dana zadaje glavobolјe istražnim organima koji pokušavaju da reše misteriju ubistva nevenčanih supružnika, koji su podsećamo na svirep način ubijeni ispred njihovog porodičnog doma.

Ubica je u Slavolјuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa. Poluobnažena tela supružnika pronašao je Brankičin otac koji tog jutra 20. jula došao da vidi zašto ćerka nije došla na posao.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju  naložene su brojne radnje koje bi trebalo da omoguće prikuplјanje dokaza, ali za sada nema indicija da je policija blizu razrešenja ovog misterioznog zločina.

Pregledane su sigurnosne kamere u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano sa brojnim lјudima i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji, gde je u vikendici živeo bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja. Prosto ništa ne vodi ka tome ko bi mogao da bude ubica. Ne znači da ne postoji krug lјudi za koje se na neki način smatra da su umešani ali nema dokaza,

Fokus istrage baziran je na eventualne neprijatelјe ubijenog Slavolјuba Mladenovića, jer u ovoj fazi istrage sve ukazuje na to da je on bio meta, a da je Brankica stradala kao jedini svedok ovog zločina.

Stanovnici Vranjske Banje kažu da ne pamte ovakav zločin. Malo turističko mesto još uvek je uznemireno zbog činjenice da policija nije na tragu ubice. Po Banji se pričaju dve verzije događaja. Prema jednoj otac ubijene Bilјane je ukazao na neke lјude iz zetovlјevog okruženja, dok prema drugoj verziji kako se priča u pitanju su profesionalci koji su za nekoga obavili ubistvo.

 

 

 

 

 

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...
Vranjska Banja, naselje Ćosiki

Rasvetljen slučaj krađe u selu Korbevac

Otkazan doček srpske Nove godine u Surdulici