9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaObijene prostorije SPS -a u Vranju

Obijene prostorije SPS -a u Vranju

Zgrada Komiteta, gde se nalaze prostorije Gradskog odbora SPS -a, ali i drugih firmi i udruženja kojima su prostorije izdate u zakup, našla se noćas na meti vandala. Policija trenutno radi uviđaj i utvrđuje se materijalna šteta.

Jutros nešto posle osam sati je prijavljeno policiji da su prostorije obijene. Naše ekipe su na terenu i radimo na slučaju. Više detalja biće poznato nakon završetka uviđaja – kaže za VOM Milena Dimitrijević iz vranjske Policijske uprave .

Funkcioner SPS -a Branimir Stojančić smatra da je verovatno reč o klasičnom vandalskom činu, te da nema osnova za bilo kakav „politički napad“. 

Što se tiče naših prostorija materijalna šteta je utvrđena u sali za sastanke, dok u stručnim službama nema štete. Sa druge strane Samostalni sindikat, Fakultet i knjigovodstvena agencija imaju mnogo veću štetu, koja se još utvrđuje – kaže Stojančić.

U Policiji kažu da se preduzimaju sve mere kako bi bilo utvrđeno ko je u noći između nedelje i ponedeljka obio pomenute prostorije.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana