-7.5 C
Vranje
ponedeljak, 24 januara, 2022
NaslovnaVestiHronikaOtac i sin se terete za pokušaj ubistva

Otac i sin se terete za pokušaj ubistva

Otac i sin D. S. i N. S. osumnjičeni da su nasrnuli na dvojicu muškaraca u centru grada, prošlog vikenda i jednog od njih brutalno pretukli odgovaraće za krivično delo ubistvo u pokušaju, potvrdila je Danijela Trajković tužitelјka vranjskog Višeg tužilaštva.

Ona kaže da na osnovu dokaznih radnji i prikuplјenih dokaza od strane Osnovnog javnog tužilaštva “proizilazi sumnja da da su ova dva lica učinila pokušaj ubistva”, te sada slučaj prelazi u njihovu nadležnost. Četrdesetvogodišnji muškarac koji je bio na meti oca i sina, još uvek se nalazi na odelјenju Hirurgije i pokušano je saslušanje, ali ga je on odbio jer “nije u stanju da daje izjavu”.

Snimak sa sigornosnih kamera pekare ispred koje se desio inncident, privukao je veliku pažnju naših pratilaca na društvenoj mreži Facebook i izazvao oštru polemiku među njima.

Deo naših čitalaca podržava oca i sina koji su pretukli čoveka, dok deo smatra da se na nasilje ne treba odgovarati nasiljem.

Snimak je pogledalo preko 300 000 ljudi, 540 njih je komentarisalo, a preko 400 podelilo sa svojim prijateljima.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović