13.7 C
Vranje
sreda, 5 oktobra, 2022
NaslovnaVestiHronikaPolicijskom službeniku određen pritvor do 30 dana

Policijskom službeniku određen pritvor do 30 dana

Policijski službenik graničnog prelaza Strezimirovci iz Surdulice priveden je u nedelju i određeno mu je policijsko zadržavanje. U utorak popodne mu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, jer je pretio i ugrozio čak pet osoba.

Sve se desilo u nedelju nakon slavlja u jednom ugostiteljskom objektu, kada je osumnjičeni prisilno zaustavio taxi koji je prevozio dvojicu mladića i dve devojke svi iz Surdulice. Pošto je zaustavio vozilo počeo je da se  fizički i uz pretnje obračunavao sa njima. Iako su uspeli da dođu do kuće jednog od mladića, on ih je i tamo čekao, te kada je otac upitao „zašto dira decu“, stavio mu je pištolj na čelo, a potom repetirao  i isti uperio prema sinu.

Bahati policijski službenik na saslušanju je negirao krivično delo i u Osnovnom javnom tužilaštvu ispričao je da je bio napadnut i da je u samoodbrani izvadio pištolj.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević