24.3 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiHronikaPosle tri godine nema pomaka u istrazi oko paljevine mašina firme "5D"

Posle tri godine nema pomaka u istrazi oko paljevine mašina firme „5D“

Istraga u slučaju paljevine čitavog voznog parka firme „5D“ u selu Prevalac, koja se dogodila pre tri godine  i dalje tapka u mestu.

Kako nam je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju „intezivno se u saradnji sa policijom radi na rasvetljavanju i pronalaženju NN izvršioca“.

U periodu od 2019. godine do danas uzet je bukalni bris od preko 250 osoba, radi određivanja DNK profila i upoređivanje sa DNK profilima pronađenim na licu mesta, donete su naredbe za veštačenje nadzornik kamera kao i mobilnih telefona – pojašnjava PR Osnovnog tužilaštva Miodrag Stojanović.

Podsećamo da se u noći između 14. i 15. aprila dogodio nezapamćeni vandalizam kada su na bazi preduzeća „5D“ u selu Prevalac zapaljene mašine i vozni park ovog preduzeća. Na bazu su  upala trojica maskiranih i naoružanih muškaraca i krenuli da pale mašine. Na sreću nije bilo povređenih, ali je šteta bila ogromna.

Zapaljena vozila i mašine u firmi „5D“

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači