10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaTRAGEDIJA KOD TRGOVIŠTA:Baka pronađena mrtva, deka u teškom zdravstvenom stanju

TRAGEDIJA KOD TRGOVIŠTA:Baka pronađena mrtva, deka u teškom zdravstvenom stanju

Starija žena pronađena je u selu Široka planina kod Trgovišta bez znakova života, dok je njen suprug u teškom stanju zbrinut u niški Univerzitetski centar, potvrđeno je VOM -u u Višem javnom tužilaštvu.

U ovom trenutku ne postoje indicije da je reč o nasilnoj smrti, lekari su utvrdil da je starica preminula od srčanog zastoja, ali se očekuje da šta se tamo dogodilo ispriča njen suprug kad se oporavi.

Obdukcija nije naložena jer nisu postojali razlozi za to, a i porodica ne sumnja da je smrt nastala kao posledica krivičnog dela.

Ipak, kako nezvanično saznajemo istraga želi da posebno ispita još jedan momenat jer je na licu mesta pronađena velika količina praznih tablica lekova za umirenje, ali ne može da se tvrdi da ih je čovek sve uzeo u trenutku kada je video da mu je žena preminula, pa se očekuje medicinski izveštaj iz Niša koji treba da razjasni situaciju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru