Naslovna Vesti Hronika Tukao i pretio pištoljem porodici svoje devojke

Tukao i pretio pištoljem porodici svoje devojke

Dvadesetpetogodišnji V.A. iz Vranja uhapšen je, jer je tukao i pretio pištoljem članovima porodice svoje devojke, jer su oni navodno branili njihovu ljubav.

Njemu se kako je saopštila policija stavljaju na teret dva krivična dela, nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

Kako je VOM-u potvrđeno iz više izvora ovaj momak došao je u porodičnu kuću svoje devojke u selu Soderce i pištolјem pretio i fizički napao devojčinog brata  i njegovu majku, a potom pretio ostalim članovima njihove porodice, tačnije njenom ocu i baki.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je najpre  određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
Nebojša Stošić

IN MEMORIAM: Nebojša Stošić

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju