31.6 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaZapaljena vozila i mašine u firmi "5D"

Zapaljena vozila i mašine u firmi „5D“

U noći između ponedeljka i nedelje na bazi preduzeća „5D“ u selu Prevalac zapaljene su mašine i vozni park ovog preduzeća. Nezapamćeni vandalizam desio se dva sata oko ponoći kada su na bazu upala trojica maskiranih i naoružanih muškaraca i krenuli da pale mašine. Na sreću nije bilo povređenih.

Oni su upali na bazu, vezali stražara i krenuli da pale vozilo jedno po jedno. Zapaljeno je deset vozila i ona su izgorela do neprepoznatljivosti i još dve mašine. Šteta je minimum pola miliona evra – Sonja Ugrčić PR ove porodične firme.

Ona kaže da policija radi trenutno u bazi uviđaj, ali da su svi izuzetno uznemireni jer je gotovo cele noći gorelo.

Pre nego što su mašine počele serijski da eksplodiraju, maskirani napadači su pobegli sa llica mesta, a stražar je uspeo da se oslobodi i pozove vlasnika koji je obavestio policiju.

Firma „5 D“ inače se bavi niskogradnjom, betoniranjem, izgradnjom puteva, ekspoatacijom peska i važi za jednu od najuglednijih firmi ovog tipa na jugu Srbije.

Iz policije se još nisu oglašavali ovom povodom.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...