NaslovnaVestiHronikaZašto ubica Marjan Stamenković iz Vranja još uvek nije sahranjen?

Zašto ubica Marjan Stamenković iz Vranja još uvek nije sahranjen?

Marjan Stamenković, koji je sa šest metaka ubio Saru Asanović na bezinskoj pumpi, a zatim sam sebi presudio tokom policijske akcije, kada je nakon par dana bekstva pronađen, još uvek nije sahranjen, potvrđeno je VOM -u u vranjskom komunalnom preduzeću „Komrad“.

Njihovi podaci pokazuju da se niko nije javio od rodbine da preuzme posmrtne ostatke, te da će najverovatnije grad preuzeti troškove sahrane, ali još uvek nije precizirano kada će ona biti obavlјena.

Kako saznajemo Centar za socijalni rad još uvek nije obavešten o ovom slučaju, a u gradskoj upravi nam je rečeno da će grad podneti troškove kao i u svakom drugom slučaju kada pokojnika nema ko da sahrani.

Marjan Stamenković je presudio sebi 22. februara u šupi jednog domaćinstva gde ga je policija locirala. Inače, za njim se tragalo od subote 20. februara kada je na osnovu snimaka utvrđen identitet ubice.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...

Nije teško biti čovek, majku mu