11.8 C
Vranje
petak, 22 oktobra, 2021
NaslovnaVestiKulturaBioskopski repertoar: "Toma" u dodatnim terminima zbog velikog interesovanja

Bioskopski repertoar: „Toma“ u dodatnim terminima zbog velikog interesovanja

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta „Bora Stanković“ u subotu, 2. oktobra, su tri filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je nastavak komedije nominovane za Oskara ,,Mali šef – porodični biznis’’. Reč je o animiranoj hit komediji koja se u srpskim bioskopima pojavila početkom septembra i predstavlja film za celu porodicu. U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Šeng Či i legenda o deset prstenova’’. Film je zasnovan na Marvelovim stripovima u čijem je fokusu Šeng-Či – kung-fu majstor, pun je akcija, avantura i fantazija.

Zbog velikog interesovanja u dodatnim terminima biće prikazan film ,,Toma’’, Dragana Bjelogrlića, sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi. Trebalo je da se prikazuje samo do petka, ali zbog velikog interesovanja publike biće prikazan i u subotu, 2. oktobra, od 17 časova, kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 18 i 21. čas. Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema – po ponašanju i u duši. Ovo je priča o duši. Karte za sve projekcije po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...

SPS u Vranju obeležava 31 godinu postojanja