11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiKulturaJoš pet dana do zatvaranja konkursa za najbolju fotografiju okoline Vranja

Još pet dana do zatvaranja konkursa za najbolju fotografiju okoline Vranja

Jo pet dana ostalo je do zatvaranja konkursa za najbolju fotografiju „OBJEKTIVno Vranje 2“, koji je raspisao Centar za medijsku transparentnost i dtruštvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja. Ove godine tema foto konkursa je „Tako blizu, a tako lepo“.

Ove godine se tema konkursa uslovno rečeno nametnula. Vreme pandemije vratilo nas je prirodi, selima, okolini grada i ruralnim područjima koje kriju bogate turističke potencijale. Plan razvoja grada podrazumeva razvoj i promociju ruralnih sredina i turizma grada. Zbog toga ove godine tema konkursa „Tako blizu, a tako lepo“ ima za cilj da pokaže najlepša područja seoskih sredina otkrivenih i neotkrivenih turističkih bisera vranjskog kraja.

Kako kažu organizatori na konkurs je pristiogao veliki broj kvalitetnih fotografija, pa po svemu sudeći i ove godine žiri neće imati jednostavan zadatak.

Podsećamo da se zaključno sa 20. avgustom na konkurs  mogu prijaviti svi profesionalni fotografi i amateri, stariji od 14 godina iz svih zemalјa. Organizator može da odbaci prijavu u slučaju da ista ne ispunjava uslove konkursa.

Realizaciju konkursa finansijski je podržao Grad Vranje u okviru sufinansiranja projekata iz oblasti kulture za 2021. godinu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju