6.2 C
Vranje
sreda, 27 oktobra, 2021
NaslovnaVestiKulturaKnjiževno veče Milkice Miletić: Promovisano i delo u nastajanju

Književno veče Milkice Miletić: Promovisano i delo u nastajanju

Nacionalni dan knjiga bio je jedan od povoda da se u Galeriji Narodnog univerziteta okupe ljubitelji pisane reči na književno veče spisateljice iz Čačka Milkice Miletić koja je predstavila dve svoje knjige, a kuriozitet je da je bilo reči i o trećoj koja je u nastajanju.

U susret osmomartovskom Salonu knjiga na ovoj, neobično dobro posećenoj književnoj večeri, govorio je i glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće „Dereta“ Zoran Bognar. On je podsetio na nagradu ove izdavačke kuće, koju je između ostalih dobila i književnica Miletić za svoju prvu knjigu iz pomenute trilogije i na taj način postala deo književne porodice ove  izdavačke kuće.

Publici je predstavjena Milkičina trilogija sastavljena od romana nagrađenog prestižnom nagradom „Miroslav Dereta“ – Terra d’ oro, zatim romana nagrađenog „Perom knjaza Miloša Obrenovića“ – Zvona Bogorodice gradačke i dela iz knjige koja tek treba da ugleda svetlost dana, Menuet u šejtanovim papučama.

Promocija knjige Milkice Miletić

Gepostet von VOM am Freitag, 28. Februar 2020

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...