Naslovna Vesti Kultura Koncert "Emotions" u Surdulici

Koncert „Emotions“ u Surdulici

U petak 06. novembra 2020. godine u sali Surduličkog kulturnog centra, sa početkom u 19 časova, biće održan koncert „Emotions“ soliste Nade Nikolić uz klavirsku saradnju Pavla Šokca, kao i sastava STRING ART TRIO koji čine Marijana Ognjanović – violina, Marija Besarabić Ristić – violina i Milica Cakić – viola.

Na programu se nalaze poznate numere starih majstora, oratorijumi, solo pesme, operske arije, popularna klasična muzika, filmska muzika, obrade zabavnih numera, tango numere .

STRING ART TRIO je nestandardni gudački trio koji svira svoje obrade klasične i popularne muzike. Sastav čine dve violine i viola i dočaravaju pun zvuk i potpuni doživlјaj omilјene muzike. Trio je nastao marta 2011. godine kao spoj prijatelјstva i zajedničkih težnji tri koleginice da uobliče svoj muzički izraz. Održale su koncerte u više gradova u Srbiji, sarađivale sa Surduličkim kulturnim centrom na projektu „Vrati se Zone“, više puta su bile učesnice Vlasinskog leta i Leta u Lebanu, sarađivale su sa kolegama iz drugih ansambala.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović