17.1 C
Vranje
nedelja, 3 jula, 2022
NaslovnaVestiKulturaKoncert "Emotions" u Surdulici

Koncert „Emotions“ u Surdulici

U petak 06. novembra 2020. godine u sali Surduličkog kulturnog centra, sa početkom u 19 časova, biće održan koncert „Emotions“ soliste Nade Nikolić uz klavirsku saradnju Pavla Šokca, kao i sastava STRING ART TRIO koji čine Marijana Ognjanović – violina, Marija Besarabić Ristić – violina i Milica Cakić – viola.

Na programu se nalaze poznate numere starih majstora, oratorijumi, solo pesme, operske arije, popularna klasična muzika, filmska muzika, obrade zabavnih numera, tango numere .

STRING ART TRIO je nestandardni gudački trio koji svira svoje obrade klasične i popularne muzike. Sastav čine dve violine i viola i dočaravaju pun zvuk i potpuni doživlјaj omilјene muzike. Trio je nastao marta 2011. godine kao spoj prijatelјstva i zajedničkih težnji tri koleginice da uobliče svoj muzički izraz. Održale su koncerte u više gradova u Srbiji, sarađivale sa Surduličkim kulturnim centrom na projektu „Vrati se Zone“, više puta su bile učesnice Vlasinskog leta i Leta u Lebanu, sarađivale su sa kolegama iz drugih ansambala.

Buy Me A Coffee

Popularno

MURAL KOJI JE PODELIO VRANJE: Ne sudi već čovek budi

Čini mi se godinama već slušam ideju veterana da Vranje dobije mural posvećen ruskom dobrovoljcu Albertu Andijevu. Čula sam sledeće komentare “Muka mi je...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači