Naslovna Vesti Kultura Koncert Rafaela Serralleta gitariste klasične muzike u Vranju

Koncert Rafaela Serralleta gitariste klasične muzike u Vranju

U subotu 7. novembra u pozorištu „Bora Stanković“ u Vranju čuveni gitarista klasične muzike Rafael Serrallet iz Lirije u Španiji  održaće koncert, čiji početak je planiran za 19 sati.

Ovaj muzičar je profesor na konzervatorijumu, pa će koncertu predhoditi predavanje master klas u prostorijama muzičke škole „Stevan Mokranjac“.

Inače i Vranje i Lirija članovi su UNESKO mreže kreativnih gradova na polju muzike, pa je ovaj koncert rezultat tog članstva.

Na zvaničnom sajtu ovog muzičara stoji da je nemoguće  definisati Rafaela Serralleta samo jednom rečju. Ipak, ako bi neko pokušao, to bi bila strast.

Strast prema muzici, lepoti i kreativnosti, klasičnoj gitari, sposobnosti prenosa emocija tokom koncerta i povezivanju sa ljudima. Bilo u intimnosti samostalnog koncerta ili u sjaju velike pozornice sa hiljadama ljudi koji prisustvuju, Serrallet dodiruje srce i dušu njegove publike vezane za čarolije.

Pred Vranjancima je u subotu sudeći po snimcima dosadašnjih nastupa pravi muzički spektakl.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović