NaslovnaVestiKulturaPočinje adaptacija Dečjeg odeljenja vranjske Biblioteke

Počinje adaptacija Dečjeg odeljenja vranjske Biblioteke

Biblioteka “Bora Stanković” na javnom konkursku Ministarstva pravde za dodelu sredstava prikuplјenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, dobila je iznos od preko 2.5 miliona dinara za realizaciju projekta „Najlepše za najmlađe: novo Dečje odelјenje vranjske Biblioteke”, kojom je planirana adaptacija prostora Dečjeg odeljenja.

Direktor Zoran Najdić kaže da će adaptacijom sve biti  prilagođeno potrebama najmlađih korisnika, što podrazumeva kompletno ambijentalno unapređenje, nove police, nameštaj, i najnoviju računarsku opremu.

Dečje odelјenje vranjske Biblioteke prostire se na preko 100 metara kvadratnih, dok knjižni fond broji više od 20.000 naslova.

Prema Najdićevim rečima  planirano je da radovi na rekonstrukciji počnu odmah posle prvomajskih praznika, a prema projektu, biće završeni do početka nove školske godine, odnosno do 1. septembra.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači