NaslovnaVestiKulturaPOZORIŠTE: Dva filma i dve predstave na repertoaru

POZORIŠTE: Dva filma i dve predstave na repertoaru

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 5. marta, su dva filma. Isto toliko i predstava će moći da pogledaju ljubitelji pozorišne umetnosti predstojećeg vikenda.
Što se tiče filmova u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirana porodična komedija ,,Čudovišta iz moje porodice 2’’. Reč je o nastavku velikog animiranog hita iz 2017. godine. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Naša porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću. U večernjem terminima, od 17:30 i 21 sat, na repertoaru je film ,,Betmen’’. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima.
Što se tiče pozorišnog repertoara, sutra, 4. marta, od 20 sati ljubitelji pozorišne umetnosti, a pre svega komedije mogu pogledati komad ,,Kude mi je žena’’. U nedelju, u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’. Karte za bioskopske i pozorišne programe mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta ,,Bora Stanković“.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači