10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiKulturaPredstava ,,Nečista krv’’ večeras na repertoaru vranjskog pozorišta

Predstava ,,Nečista krv’’ večeras na repertoaru vranjskog pozorišta

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ večeras od 20 sati je predstava ,,Nečista krv’’, koju je po motivima istoimene drame Bore Stankovića na scenu vranjskog ansambla postavio Jug Đorđević.

Vladalo je veliko interesovanje, tako da je predstava već rasprodata. U nedelju, 20. novembra, od 12 sati za najmlađe gledaoce je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’, u režiji Darka Kovačovskog i izvođenju glumaca vranjskog ansambla.

Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 19. novembra, biće prikazana dva filma. Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Malci otpisanci’’. Reč je o avanturističkom filmu za celu porodicu koji je u bioskopima počeo da se prikazuje ovog meseca.

Na večernjoj sceni, od 20 sati, je akcioni avanturistički film sa elementima drame ,,Crni panter: Vakanda zauvek“. Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru