Naslovna Vesti Kultura Vranjsko Pozorište nastavlja pozorišnu sezonu

Vranjsko Pozorište nastavlja pozorišnu sezonu

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika, Pozorište „Bora Stanković“ nastavlja pozorišnu sezonu. Već u nedelju, 17. januara, na repertoaru je dečija predstava ,,Mačak u čizmama”, u izvođenju glumaca vranjskog ansambla. Početak je zakazan u 12 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta koja će tokom januara raditi sredom, četvrtkom i petkom u terminima od 13 do 19 sati, kao i nedeljom od 10 do 12 sati. Osim u navedenim redovnim terminima, blagajna će biti otvorena i na dan igranja  monodrame „Sam protiv Nato”,  Dragana Bože Marjanovića, u utorak 19. janura, od 15 do 19 sati.  Za bezbedan boravak publike u pozorištu, kao i za nesmetanu realizaciju predstava, preduzete su sve epidemiološke mere kojima se sprečava širenje virusa COVID 19.

Publika je u obavezi da nosi maske, a na samom ulazu u pozorište vrši se dezinfekcija ruku i merenje temperature. U sali je obezbeđena fizička distanca između gledalaca tokom trajanja predstave.

Buy Me A Coffee

Must Read

Počinje vakcinacija u seoskim sredinama

Vakcinacija u seoskim sredinama počeće u sredu, prema planu vakcinacije, koji je danas napravljen Kriznom štabu. Kako je rekao član gradskog veća dr Aleksandar Stajić...

Požar u Cerskoj ulici u Vranju

Pet saobraćajnih nezgoda tokom vikenda