18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakNagrađena predstava učenika škole Radoje Domanović

Nagrađena predstava učenika škole Radoje Domanović

Predstava „Bajka o zaboravljenima“ dramske sekcije škole Radoje Domanović  učestvovala je na 9. republičkoj smotri učiteljskog scenskog stvaralaštva u Leskovcu, gde je naišla na odličan prijem i osvojila dve nagrade.

Pored pohvala za najbolji izgovor teksta, koju su dobila deca, predstava je nagrađena u dve kategorije. Pripala im je nagrada za najbolji izbor muzike, dok je učiteljici Ani Mikić pripala nagrada za najbolji autorski tekst.

Za Nagradu su prvenstveno zaslužna deca, ali i cela ekipa u sastavu: učiteljica Milica Antić koja je zaslužna za divnu muzičko-pevačku pratnju, nastavnik Srđan Arsic kome je tehnika jača strana koliko i biologija, stolar Goran Velicković koji je naš višegodišnji dekorater i moj prijatelj gitarista grupe Jolly Jumper Ivica Davidović koji je svojim nastupom upotpunio ugođaj! Naravno da mi prija priznanje nakon dvadeset godina rada na školskoj sceni, ali ove nagrade nisu samo moje, pripadaju svima nama – kaže učiteljica Mikić.

Nagradom za najbolji autorski tekst, Ana Mikić ostvarila je plasman na prestižno međunarodno takmičenje školskog scenskog stvaralaštva.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...