24.3 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiPočeli radovi na izgradnji dva teniska terena

Počeli radovi na izgradnji dva teniska terena

Na sportsko – rekreativnom centru u Vranju počeli su radovi na izgradnji dva teniska terena, sa novom modernom podlogom. Po rečima Nenada Đorđevića, gradskog većnika za sport i omladinu,  izgradnja dva nova terena za bavljenje tenisom deo je strategije koja podrazumeva obnovu postojeće i izgradnju nove sportske infrastrukture.

Vrednost pripremnih zemljanih radova je blizu 7,2 miliona dinara, a završne podloge oko 2,8 miliona dinara. Druga faza radova na teniskim terenima podrazumevaće pokrivanje jednog terena profesionalnim balonom, kako bi deca i omladina mogli da se kontinuirano, tokom cele godine, bave tenisom.

Za ovaj posao takođe će biti izdvojeno 10 miliona dinara. Na ovaj način stvorićemo sve preduslove za postizanje dobrih rezultata, tim pre jer postoji kvalitetan teniski kadar, kao i veliko interesovanje talentovane dece za bavljenje ovim sportom’’, naglasio je većnik Đorđević.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači