NaslovnaVestiPolitikaBoško Obradović u kampanji "Bojkot" u Vranju

Boško Obradović u kampanji „Bojkot“ u Vranju

Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju, danas je ispred gradske uprave održao konferenciju za novinare na kojoj je rekao da bojkota neće biti jedino pod uslovom da izbori budu odloženi za kraj naredne godine i uz formiranje tehničke Vlade u kojoj bi ušli i ministri iz opozicije.

On je u sklopu „Kampanje bojkota“ po jugu Srbije, kazao da u našoj zemlji „ništa nije u redu“ i situaciju uporedio sa lažnom fasadom na zgradi kompleksa hotela Vranje u blizini Pozorišta.

Nije u redu kao što nije u redu ni ova vaša lažna fasada na nedavno otvorenoj zgradi Pozorišta ili ovo glumatanje da se baš sada, posle četiri godine vlasti, renovira gradski park u Vranju ili Ulica Bore Stankovića, da bi eto kao nešto našminkali, da bi pred izbore otvorili neku ulicu i glumili da se navodno nešto promenilo u Vranju – rekao je Obradović.

Boško Obradović je nakon konferencije za novinare izveo kraći performans ispred zgrade obnovljenog Pozorišta Bora Stanković u Vranju, otvarajući, kako je kazao „Trg laži Aleksandra Vučića“ ispred  cerade koja je postavljena kako bi fasade na Trgu Republike, na zgradi Hotela izgledala prikladnije.

Lider Dveri je nakon prelepljivanja natpisa koji simbolizuje ime trga, autolakom ispisao krupnim slovima reč „Bojkot“ preko sredine nazovi  fasade.

#boškoobradović #dveri #bojkot

Gepostet von VOM am Freitag, 8. November 2019

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način