NaslovnaVestiPolitikaČlanovi Jedinstvene Srbije rezanjem slavskog kolača proslavili stranačku slavu

Članovi Jedinstvene Srbije rezanjem slavskog kolača proslavili stranačku slavu

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju rezanjem slavskog kolača u hramu Svete Trojice obeležio je stranačku slavu Sretenje Gospodnje.

Tim povodom održana je konferencija za medije u dvorištu crkve Svete Trojice, na otvorenom zbog trenutne epidemiološke situacije na kojoj je potpredsednik GrO Goran Stojković u ime GrO JS Vranje čestitao slavu članstvu stranke i sipatizerima a ostalim građanima Republike Srbije dan Državnosti, podsetivši sve da GrO JS Vranje obeležava slavu stranke od 2010 god.

Svima je poželeo puno uspeha u radu i dobro zdravlјe i uputio članovima stranke JS izvinjenje što večeras neće biti obržana već tradicionalna proslava zbog trenutne situacije sa kojom se suočavmo u toku borbe sa virusom COVID-19.

Tokom ovog perioda  izrasli smo u jednu ozbilјnu i stabilnu političku stranku, koja je pouzdan koalicioni partner u vlasti od 2012. godine. U dva izborna ciklusa GrO JS Vranje samostalno je izlazio na lokalne izbore i postigao izuzetan uspeh, osvojivši blizu 10% glasova. Zahvalјujući tome sada smo u lokalnom parlamentu zastuplјeni sa 6 odborničkih mandata. Cilј Jedinstvene Srbije je borba za bolјi život svakog građanina i uvek ćemo podržavati predloge koji su dobri za Grad i građane bez obzira da li smo deo vlasti – čulo se na konferenciji.

Na kraju je istaknuto da iako je tokom svih ovih godina pretrpeo dosta izmena, Gradski odbor sada funcioniše još bolјe jer su u njemu pošteni, vredni i dosledni lјudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači