-4 C
Vranje
sreda, 19 januara, 2022
NaslovnaVestiPolitikaDveri: Krivična prijava istinita koliko i fasada

Dveri: Krivična prijava istinita koliko i fasada

Pokret Dveri, nakon najave krivične prijave protiv lidera Boška Obradovića oglasio se saopštenjem u kome kaže da je „prijava istinita koliko i fasada“.

Saopštenje prenosimo u celini

SP Dveri je iz medija saznao da je lokalna samouprava u Vranju  podnela krivičnu prijavu protiv Boška Obradovića. Budući da iz Tužilaštva negiraju da su primili bilo kakvu prijavu protiv predsednika SP Dveri, možemo da konstatujemo da je krivična prijava istinita koliko i fasada na kući pored zgrade pozorišta u Vranju.

Kuća, koja je do pre par dana bila umotana u mušema fasadu, oštećena je upravo od strane lokalnih naprednjaka koji su na istu montirali noseću konstrukciju bušeći na stotine rupa na zidovima kuće u koje su ušrafili na stotine metalnih nosača te na iste našnirali mušema fasadu. Sve ovo su radili bez dozvole vlasnika kuće koja je u postupku restitucije. Školski primer oštećenja tuđe stvari.

Kada smo već kod tuđih stvari, postavlјa je pitanje čija je gore pomenuta tuđa stvar? Ko je, zapravo vlasnik mušeme  montirane bez dozvole vlasnika kuće? Da li je mušemin gazda lokalna samouprava ili je vlasnik mušeme neki pojedinac iz redova naprednjaka i koji, ili je vlasnik mušeme neko javno preduzeće i koje? Ko god da je i čijim god parama da je platio mušemu fasadu odgovoran je ne samo za oštećenje tuđe stvari, već i za nesavesno trošenje para građana grada Vranja.

Na kraju, podsećamo režimske medije koji su preneli reakcije naprednjaka na politički performans Boška Obradovića da nisu ispratili i preneli sam performans, pa ne možemo da se otrgnemo utisku da se lokalna naprednjačka organizovana grupa tuži sama sa sobom jer reaguje na događaj koji se, prema njihovim režimskim medijima, nije ni dogodio

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu